Whiskyquizt ie het of quizt ie het niet?

Ons klein landje is groot in zijn quizzers en tussen die kleine lijnen van de driehoek worden dagelijks talloze, algemene en nog veel meer gespecialiseerde quizzen aangeboden in tal van gradaties.

In onze nieuwe whiskyclub mag een plezant en pittig kennismakingsquizje dan ook niet ontbreken. Net als voor de rest van ons activiteitenaanbod proberen we ook hier verrassend, humoristisch maar toch informatief en interessant te zijn.

Wat moet zo’n quiz immers meer, maar zeker niet minder, zijn dan en ideale kruisbestuiving tussen het opsteken en uitwisselen van weetjes en het speelse, gezellige van een licht competitieve wedstrijd. Bij ons geen vragen voor nerds of freaks, geen ingewikkelde terminologieën noch vergezochte verbanden.

Welke whisky kocht voorzitter David voor het eerst?

Welke was de eerste single malt die secretaris Sven ooit op een tasting proefde?

Hoe heette de heerlijke, oude botteling die penningmeester Jo ongelukkig over zich morste, zodat hij uren later een uniek parfum verspreidde?

Dit zijn wellicht leuke vragen voor insiders, maar niet voor jou als deelnemer.

Verwacht je dus aan eenvoudige vragen met veel fun en uiteraard kan er quizgewijs geproefd worden zodat het aangename met het nuttige geblend wordt.

Benieuwd wat het wel wordt? Schrijf je dan in van zodra de datum bekend is.

Geplaatst in Geen categorie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.